rainbow link

Tuesday, 31 January 2012

Dearest

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamua'laikum readers :) Ewahh.. sedih nampak? chill lahh :P


Entry hari ni, special for my dearest.. he is a boy,. I mean, man! haha *dah tua dah ek*


Well I tumpang bahagia tengok dia berjaya... Alhamdulillah :) 29Jan2012 tu dia dah pun gi KLMU in KL..
Dia belajar 5 subject.. I malas nak terangkan.. belit-belit lidah.. maklumlah, I bukan tahu sangat BI-BI ini.. cehhh -,- He's taking Culinary.. alahh, chef-chef uh, katanya..


So, he wants to be a chef.. wahaha.. he loves cooking.. but me? I hate to be in a kitchen for sure :P I don't know why.. Yes! My laziness makes me feels so tired to be in the kitchen peeling the onions, and so on.. bla.. bla.. Bila I fikirkan balik, macam mana lahh nanti kalau I kahwin.. Nak upah bibik, nanti bibik bomoh-bomohkan hubby kita,. tak pasal-pasal, dia rebus darah period dia bagi kita makan pulak an.. hurm, hahaha.. suruh je lahh hubby masak! kan senang! lagi-lagi bila dia future chef.. ewahhh :D *lari tajukk*


Lastly, I hope dia achieve in his study.. jyeahh! hope dia dapat pointer yang cemerlang.. I wish him the best :) ! Goodluck dear.. I heart you always,and forever.. Jazak-Allah for everything :*




Akmal & Me :D