rainbow link

Monday, 13 October 2014

Posting @ Hospital Segamat

Assalamualaikum peeps..

Hehe.. masih lagi bernafas di atas bumi Tuhan ni.. Alhamdulillah laa kan :)
Tak semua tahu I ambil kos apa.. but now almost 1 month over I kat sini.. lifeless? yes! haha.. Jauh dari family and teman rapat semua..


Masih baru dan mentah dalam dunia praktikal dengan pihak kerajaan ni..
Macam-macam kerenah manusia nak kena hadap..
Paling kencang kerenah pegawai-pegawai kat unit ni.. I know, mereka tegas sebab nak suruh kita belajar dan berjaya.. but sometimes I tak fikir panjang, terus mencongak dan menghukum diri, berputus asa and so on.. menangis, meraung sebab tak dapat buat dengan baik.. hihi pun ada.. wkwkwkwk..
Sometimes kelakar sangat..


Masih perlu banyak belajar kat sini..
Ye, I bukan doctor or farmasis ke hape..
But,
I'm just a trainee physiotherapist..
And Yes, an obese with a big belly and dream to be the best evahhh Phyisiotherapist..
KBYE