rainbow link

Sunday, 16 September 2012

Jamuan Aidilfitri Condominium Sentul Utama


Assalamua'laikum semua.. 15 sept malam tadi hostel we all ada jamuan raya..
we all dok at hostel kat condo, so, we all boleh dikatakan penduduk kat sini laa kan.. hehehe


Malas nak citer panjang, this is our pictue :D

Me, Eyka, Diyah & Kak Diba :D

ni kak ad kita.. jarang sangat pakai baju kurung, but hari ni dia
pkai sweet sangat :D


besalam salaman di hari raya.. raya ke? :D
ika dengan kakak :D

mummy ika kiterrr 




mummy and kakak :)

sedihhh sangattt hariii ni.. thanks for lend me your shoulder mummy :)

suasana di sana :)
pelan-pelan kakkk.. hehe

diyah fokus jee kan.. ika control cunnnn
suasanaa

:)

gambar diyah tak banyak coz dia busy sangat -_- hahaha
jom tengok video plak!!!! enjoy watching..

video


video



bye ! ^_^



Saturday, 8 September 2012

Cuti Sem 1

Assalamua'laikum and salam sejahtera :)


Handsome, but this is not the main topic, this is my ex-fiance,
William Moseley.. hehehhe


Dari ahad sampai ke hari ni, I kat Johor... tempat tanah tumpah darah I lahir.. erm, kira kampung I laa..
Semenjak I dah merantau kat Kuala Lumpur ni, kini, Johor Bahru & Pasir Gudang di panggil as my 'kampung'.. pun boleh, although suasana tu tak macam kampung je.. semak, dengan busy road and etc.. sigh.


Dikesempatan ini, I just duduk je rumah.. makan tidur makan tidur.. kalau boring kemas rumah,.
Then, gi rumah zai and nina :) rindu gile kat merekaaaa! huahua
Lagi-lagi zai.. sebab dia makin comel.. hehehe tapi, tapi.. no no no.. bukan sebab tu je..
sebab dah lama tak share cerita dengan dia depan mata, (although setiap hari dok mesej-mesej dia macam couple kat dalam bilik atas katil yang tak berapa nak empuk tu) wkwkwkkw

Selain tu, gi beraya kat kawasan rumah.. alhamdulillah lahh, coz, I'm still dapat angpau raya lagi.. wkkwkw
padahal umur dah tua.., badan pun macam mak-mak.. tapi still vougue and maintain cunn wahahhaha
bukan kata nak angkat bakul, but, siapa lagi kan nak puji.. :3
okay, just kidding! asthagfirullahhala'zimmm :D


Well, this is some piece of me laa kannnn.. :D






Semoga cepat bertunang :)
hahahhaa


adiosss <3