rainbow link

Wednesday, 1 February 2012

Jangan Harap




I sebenarnya nak bagitahu.. Jangan harap lah I nak balas IM dia.. Jangan harap I akan berbaik-baik dengan dia.. Jangan harap I nak berdrama dengan dia.. Jangan harap I nak angkat called dia.. Jangan harap laa nyah! Maybe imma being so childish kan? Tapi, fact laa... Aku tak suka dengan tanda tanya ni.. For me, its makes my heart felt like.. tertunggu-tunggu.. buat hati aku felt like a shit.. haha.. sadis tak?


Aku nak dia faham,. masuk ni, dah empat kali aku cerita fasal dia kat blog.. tengok, betapa untungnya dak ni.. hahahaha.. publisiti murahan tau dia.. eww,


K fine, aku dah lapan belas tahun.. budak baru nak naik.. memang suka beremosi kot.. dak uh dah sembilan belas.. takkan tak boleh fikir?


Budak zaman sekarang... Biasalah tu, nak tunjuk ego masing-masing.. Termasuklah aku.. Aku dulu dah cukup puas mengalah.. And now, aku bertekad untuk jadi lebih ego.. Akhirnya, diri aku sendiri yang terjerumus.. kecundang.. Entah.. Kadang-kadang aku tak tahu nak fikir macam mana.. Aku mati. Mati dengan segala idea.. Apa yang aku ada hanyalah hati yang duka.. Aku bukan nak bermadah.. Tapi kenyataan.. Aku cukup benci dengan mereka yang berpura-pura..


Maybe dia ingat aku dah cukup sempurna di mata dia.. Tapi, dia tak fikir ke, manusia mana sempurna.. So, aku dah ambil keptusan.. Aku akan tinggalkan dia. Titik noktah..

11 comments:

Nurulbadiah Lai said...

syg..that pic cool oke!

Tara Asrar (NEW) said...

heee.. wahh kak badiah :) thankss ;)

Nor Fazirra said...

OMG! :O

Tara Asrar (NEW) said...

I nak pengsan ahh you.. OMG tooooooo!!! :O

Mary Loveless said...

nice blog :)

Tara Asrar (NEW) said...

haha.. just a simple one actually :) btw, thanks :)

Tara Asrar (NEW) said...

haha.. just a simple one actually :) btw, thanks :)

aincloudnine said...

lalalallalalala

Tara Asrar (NEW) said...

:P

ayanuts said...

he..he..siapa laa dia tu ye agaknya

Tara Asrar (NEW) said...

ce teka. ce teka. harhar