rainbow link

Thursday, 5 January 2012

Around The JB





For the first time.. round the JB with Edd.. hee.. Edd drive.. wahh..
Before that, pergi sekolah ambil file.. without planning.. we all gi JB.. sana sini.. sampai sesat.. haha
about 98.9% we all ikut signboard yang bajet betul.. huahua..

Btw, rupa-rupanya pemandu bandaraya ni, kejam.. bongkak serta takbur tau.. menyampah gegurl! hewhew
Ada satu Kenari JJK 9342, perghhh.. perangai pemandu dia macam sh!t.. serious!lagi sikit nak kena langgar..
And ada satu bomba punya kenderaan nih.. annoying~
Ada satu wira putih nih,lagi lah. macam nak kena lempang!

And, we all gi CS.. yahh.. City Square...tengok cerita yang kiteorang yang tak plan.. huahua..
Tapi it's okay.. as long as above 18 punya cerita..hakhak.. ada ke patut pakcik tiket tuh tak caya yang kiteorang dah 18?hah? k fine.. :D

And, perjalanan kiteorang semlam,although kalangkabut bak ribut,. tapi, alhamdulillah, Allah makbulkan doa kiteorang menuju ke tempat destinasi dengan selamat although banyak cabaran and dugaan..

Alhamdulillah,.
Bye! :)

2 comments:

Adrina Razali said...

Yeayyyy kita dah 18 tahun!
hehehe last meet before I gi sambung belajar. Pengalaman paling tak boleh lupa T___T

Tara Asrar (NEW) said...

huahuahua.. yahhhh.. will be missed you hunny :')