rainbow link

Friday, 6 January 2012

I don't Mind

K fine! Aku bosan..
Tak tahu nak buat apa.. Aku sedih sangat hari ni.. I don't why hari ni air mata aku murah sangat.. 
Maybe dah lama tak nangis kot.. so, bila dah keluar, macam air terjun..
I don't mind..
Don't care lahh .....

gambar takde kaitan -.-'


Aku bosan..
Kenapa cikgu tak bagi homework melambak-lambak macam dulu??? ohh,. aku lupa.. aku kan dah habis sekolah.. dah lapas belas.. dah bolehh kahwin.. siapa nak kahwin dengan aku? hakhak.. *okay,gila*

Aku bosann sangat...
Sebab, asal aku Blogwalking je,. chatbox kosong.. korang.. gi lahh tukar! baru nak shout-shout kat blog korang.. hahaha..

dan..
Aku bosan gila dengan life aku..Aku jarang bosan dengan life aku.. haha
bangun pagi, tido pagi.. bosan kan?
K bye..



p/s : entry paling bosan yang pernah aku sajikan =='

2 comments:

cik mya said...

asl ko nanges * angkat kening *

Tara Asrar (NEW) said...

sedihh laa Mya.. *mata bengkak-bengkak*