rainbow link

Friday, 20 January 2012

Kenapa HOT ?

<<< muka konon hot sangat


Sorry, I beg your pardon please? muehehe.. So hari ni aku rasa macam tak boleh tidur.. Dia missed called aku, aku tidur,. dan sebaliknya tadi.. Apa-apa pun aku rasa gembira kerana aku terjaga sekarang ni.. kerana apa? Kerana aku rasa aku dah cukup cool untuk meluahkan perasaan zahir ku kat twitter.. haha.. ok.aku tak gila :3


Tajuk cerita aku.. sangatlah tak cold.. ye ahh, sebab hot kan.. bullshit bedek lahh kalau ada antara yang baca blog aku ni tak perasan hot.. hewhew.. #guraukasar So, apa maksud gurauan senda kasar aku sebentar tadi? Adakah madah pagi buta semata-mata? Kenapa pagi buta? Pagi ada mata ke?


Aku sekarang nak fokuskan pada satu je ni.. Aku just pelik, kenapa some of them.. The popular ones,. kalau kat status tu,. just letak "..." pun, orang like kat Facebook sampai beribu-ribu... Aura. haha.. although dia bukan artis pun.. sama je.. Aku pelik.. Apalahh hot sangat mamat/minah ni.. Cantik? Tak jugak.. bila zoom, make-up tebal 5inch.. okay.aku tipu.haha LOL


Kalau kat Twitter.. Lagi lah.. Followers beratus ribu.. Update, setahun sekali.. aku pelik di situ..
Hidup aku asyik-asyik nak jadi pelik je tengok mereka-mereka yang sedemikian rupa.. wahahaha. Bak Adudu dalam siri animasi BoBoiBoy berkata : 'Kenapa? Kenapa? Kenapa?? '
p/s :ehh, siapa yang ada number aku misscalled laa, ada lagu BoBoiBoy :D




Bila hotties tak layan, mulalah ada antara mereka kelurkan middle finger lah.. tu lahh.. ni lahhh.. agak-agak,ada sampai jadi macam ni tak? >>> ouchh >.<



So, adakah kepelikan aku ni ada jawapannya? Atau, adakah aku SyokSendiri je sebenarnya?
Atau, time aku tengah type ni aku mengigau? Adakah lagu OST Ombak Rindu yang sedang berkumandang di radio ni hanyalah ilusi aku? Adakah Irma Hasmie akan membalas Tweet aku? hahaha! ROFL :D

5 comments:

Nor Fazirra said...

haha i loike your joke
"pagi buta". nak copy lah next time. :p lawak ah grafik tuh. hee.
kan kan? fasbuk is the place where the hot kids hangout =,= u buat derk je lahh. tamo jeles2 k ;)

Tara Asrar (NEW) said...

hahaha.. gee.. thanks.. I tak jeles ahh.. I pelik je.. lawak je kalau jeles.. haha.. :D

aziz :) said...

tak tido rupenye

Tara Asrar (NEW) said...

A'ah.. sibuk lahh adik ni :P

Adrina Razali said...

Hot neraka ke? hihik
I prefer the cool heaven than the hot hell :p