rainbow link

Thursday, 6 March 2014

Hulur







Entahlah, bila fikir pasal duit.. tak siapa yang dapat jawab..
Bila fikirkan balik.. duit I dah banyak habis sejak dua menjak ni.. tapi, barang tu tak nampak..
Tapi, tu lah.. only Allah and I je tahu sebab apa..


Manusia, kekadang tu kejam lah..
Bukan I nak minta balasan ke apa..
Tapi..
Kenapa ek? No, bukan nak kata I ni baik ke apa.. that's nonsense.. I manusia biasa yang ada sifat mahmudah dengan mazmumah nya jugak but in a different ways..


But, kenapa ye? Time I susah ke apa, orang yang I selalu hulur2, payah nak hulur kan kat I..
Well at least, you can notify what in my words..?
Seriously, I bukan mata duitan.. I just need it..
Kalau I mengira, I akan ungkit..
TAPI..


I wonder why, it's hurt..
But it's okay.. rezeki ada di mana-mana kan?
Just luahkan..
Maafkan saa..

Assalamua'laikum,