rainbow link

Friday, 22 August 2014

Hey! I'm Bored !

Once again,
"Hey ! I'm bored.."
Actually, banyak giler cerita yang I nak share.. terlalu banyak..
Berhabuk semua cerita dalam draft.. coz I'm waiting for some pictures, evidence and so on.. oops! no worries, ni bukan blog C:S:I pun you alls !~

Hee, I dah tak active macam dulu.. actually, hidup dulu sangat membosankan maybe, sebab tu selalu hapdate and I selalu je active you alls.. sebab tak tahu nak buat apa kan? haha.. kidding! :D
And by the way, blogger ni dah tak syok macam dulu lah.. warna biru.. senang faham.. ( kepada blogger lama je yang akan faham)...

Since I dah jarang gila update, sorry.. words I dah tak menggedik dan tak menarik macam dulu..
I sekarang ni tengah high and merapu.. hahaha.. coz I'm alone here in the hostel.. I feel like damn crazy..

You know what? Minggu ni or minggu depan I last dah duduk hostel.. lepas ni I nak pergi posting.. kat mana? dengan siapa? berapa lama? okay.. tunggu laa next entry.. haha.. kisah pulak kan korang? mana lahh ada orang nak baca blog ni..haha.. please : 

Okay okay.. *batukbatuk*
I ingat sampai sini je kot.. serious I tak fake.. I bored sangatttt! hihi
Kat laman sosial ni ada apa je?

please.. any suggestion?



Well, so long.. esok I update lagi kalau I masih hidup.. InsyaAllah :)


Meriah tak you alls entry I kali ni? haaaa..
kau hadoo? hihihihi :P





PILU




ASSALAMUA'LAIKUM BLOGGERS..

PRAY FOR MH17 and MH370..
AL-FATIHAH


#RIP