rainbow link

Tuesday, 3 January 2012

Jatuh Cinta, Si memorii weyyhh

Alahai tajukkk ==' pengsan makkk..
Kali ni, I hapdate blog,suka suki jew..haha
Nak guna KAU,AKU ke I,YOU?

hikhikhik.. OMG! you know what? I really damn love William Moseley since 2007, until now.. in my heart, William Moseley tak habis-habis.. yahhh, he's an actor :) I love him because he :

  • Talented
  • Sweet gay look
  • Awesome
  • He's mine LOL

And, some of my bff comment on our relationship like this :


How dare, them! hahaha... and who's the hell is my baby William Peter Moseley? 

he's mine! don't touch!


And ohh yes!!! I LIKE Hafiz ! yeahhh.. hafiz yang rambut dia curly-curly tuhh :) heee why? because he :

  • has a beautiful eyes
  • his voice makes me float up in the air (macam mana tu?)
  • his smile..his laugh.. his act..ohhh!
  • and ouhh yes, I still love William :)

Kan? haha.. bila lahh agaknya nak snap dengan dia.. hurmmm.... and yeahh.. one of this guy, perasan dia hafiz.. but, memang muka dia agak Hafiz.. HAHA.. tak sangka, dia bf dengan my hubby BF.. sweet! haha

Hafiz... begitulaa awan nano... :D


And for sure... I minat suka gila kot.. kat Shafie Syafie Naswip :) since 2009 :) kannnn... hehehee
I like him because...

  • dia comot dulu
  • sweet je botak..
  • alahaii.. cair..
  • talented,itu yang penting..
  • but. William always :)

So, i tak sabar nak tengok his latest in SONGLAP.. cant wait mannn.. sape volunteer nak teman I watcha de movie? HAHA





Alahaii.. sweettnya.... tapi, yang lagi sweet bilaaaa :



Sweet kan?kan? heee
Ohh ya,
K fine, tak nak citer lebih lahh.. hikhik.. cuba tengok nih ( all the memories yang I simpan dalam my Picasa Album.. whoahhhh ) :

twitter pun jadik :D

alahaiii FBI :)

amboii Cik Minah nihh LOL

padan muka baby golfie :P

hihihi :)

my top friend in MySpace.. visit here 



By the way, the sweetest thing is.. kalah William Moseley..HAHA..





K fine, ni sebenarnya,yang konon I post sendiri uh propa je..actually,
 DIA punya kerja -.- lebiu :* hikhikhikkk

Kenapa nih? alahaii.. alolololo.. kesiannya ..
muka macam loya-loya je nih? chill lahh.. Nah baldi.. sila muntah.. HAHA



Assalamua'laikum & Thanks for reading :D

4 comments:

Adrina Razali said...

I volunteer nak ikut tengok songlap! heee~

P/s: Macam kenal je satu gambar tu :p

Tara Asrar (NEW) said...

HAHAHA.. kan? alahhh, blog lama you yang bebunga-bunga tuh :P

S.O.N.G.L.A.P , hurmmm... idk :(

aincloudnine said...

hahahaha. omyGGGG... :P

Tara Asrar (NEW) said...

yupp? HAHAHA