rainbow link

Tuesday, 24 January 2012

Bersiar-siar

Bersiar-siar.. tak semestinya kat tepi pantai..  tepi highway pun boleh..


Well semalam (23rdJanuary2012), saya bersiar-siar.. ye, bersiar-siar.. saya tak pergi dating pun.. percayalah!wahaha..


Sebenarnya,.. hubby  dear I datang rumah I dengan bff dia, Ali.. so, I sangat suprised sebab dia tak bagitahu I dia nak datang pukul berapa.. In sudden dia muncul.. time tu I tengah kat tempat beli sarapan .. okay fine..very suprised..


So, mula-mula sarapan dulu kat rumah I,. then, gerak gi rumah Aini or I lebih comfartable call her Nuron.. haha.. so, I suprised kan si Apple ni pulok.. (terkejut tak you? :P) and I lagi sangat teruja coz my mum tak ikut.. haha.. only my brother sahaja :D


Then, gi sekolah jumpa Edd kejap..  kat sekolah? kenapa? sebab baby Dba ajak cat-cat sekolah..wahaha.. dah lama tak jumpa dia.. ye lahh,. orang sibuk belajar sekarang.. tak macam I,. menganggur je.. (sedih kan?)
Alamak, rindu lahh kat dia lagi.. bila nak jumpa lagi?hah?hah? *nada marah*

Dari kiri : saya tak kenal , nuron , eddy
I heart them ! :*

Dalam perjalanan..
Sangat meriah dan kecoh.. Sangat kecoh dan meriah.. Lepas tu, sangat sunyi dan aneh.. haha..
Mula-mula City Square.. punyalah lama and lama nak sampai kat sana..biasalah, tour guide yang tak berpengalaman sama sekali yang tunjuk arah., walaupun dah lapan belas tahun hidup kat bumi JB nih.. haha
Teringat peristiwa yang penuh bermakna ni.. Nak tahu? Sila click..



Then, dalam beberapa minit tak sampai setengah jam pun, keluar.. haha
Jalan-jalan nak gi Leisure Mall tengok movie,. tapi,salah jalan.. then lunch kat Kedai apa pun tak tahu.. kat kawasan Larkin.. main redah je kot..

OMG! OMG! Lalu kat depan my fav school <3 EnglishCollege
Lepas kenyang tuh,. gi Leissure Mall.. my bro tunjuk jalan haha.. movie kat sana murah kot.. rm8 je..
Hurmm.. berbanding dengan Jusco & CS.. pengsan..


Well, actually I date! haha.. (akhirnya mengaku) tapi sempoi je.. By the way, I ada dua orang bodyguard yang tak tuff langsung.. muehehe!
And in cinema I tak duduk sebelah sbf I, tapi, bodyguard I, Nuron.. see, sangat strict kan? (kau ada?) haha
BTW, I tengok Bujang Terlajak... seumur hidup I kan,. sepanjang gi cinema dengan kawan-kawan, I tak pernah kot tengok cerita Melayu yang lawak and bergenre Umum ni.. ee, tolonglah! haha.. selalu 18+ punya cerita je.. well,,, gahaha

hihi :D
candid laa seyh,haha
Ohh, I love my wifey,. I mean, my bodyguard :D muahhh haha
errm, beliau bodyguard sbf i.. dia kan,. suka kacau-kacau  bodyguard i sampai merajuk..haha

a'ah,. kiteorang Form Three


Lepas tu,. kiteorang balik!

wahaha.. ali..konon muka kau comel lahh?- hasil design  cik Apple-


haha.. balik rumah I.. before that,. gi Today's.. Pastuh kiteorang gi balik rumah I kejap.. before that, ada accident kat simpang jalan rumah I tu..

Mak cik yang angkat kain tu punya kereta.. see my dear turun gi tengok.. errr haha
alamak,!! terkantoi dengan abang basikal.. haha.. thanks to mamarazi yang sangat excited nak capture scene ni yang disuruh oleh penulis :D
After that, malam gi dinner kat Restoran yang di suggest oleh Nuron.. best gak lahh..

baca doa sebelum makan :D

Around 9pm,.. the end :) 
Sangat penat and seronok.. hell yeah! mana tak nya dari pagi sampai ke malam.. first time jalan dengan orang-orang yang tersayang (ecececehh) sampai malam.. huhuhu.. 











assalamua'laikum & thanks for viewing :D

4 comments:

Adrina Razali said...

Okay, I jeles yang teramat sangat =,=

Nor Fazirra said...

:)

Tara Asrar (NEW) said...

@adrina : huhu.. sorry, kereta pack sangat lahh =='

Tara Asrar (NEW) said...

@fazirra : :D