rainbow link

Wednesday, 25 January 2012

Interview kononnn..

So hari ni aku jalan-jalan satu Pekan Seri Alam tuh.. Sebenarnya tujuan aku satu je.. gi interview kat sebuah klinik.. Masuk-masuk je, dia suruh datang malam bawa resume.. Jadah apa aku nak datang malam-malam.. So, aku dengan kawan aku, Zai tak berapa nak setuju.. Walaupun Abah dia dah setuju nak hantar.. haha.. We all very curious lahh.. Why malam? Then, dia kata orang yang akan interview we all tu dia ada malam pukul 8.00pm.. muahaha..


Rasa rugi pun ada, coz Klinik tuh best,. ada pembedahan kecil, sunat for boys and girls, scan ultra violet and etc.. and yang paling penting ada air-cond.. security dia pun sangat ketat.. bukan rezeki kami, nak buat macam mana, ye dok?


Lepas tu kami melilau macam orang gila.. haha.. jalan-jalan, tetiba sampai kat Tesco.. kahkah..
Biasa lahh kat sana,. cuci-cuci mata sambil berus-berus otak dan minda..
Berbual panjang kat KFC.. Aku sangat terkejut dengan apa yang Zai cerita.. gembira pun ada.. Kesian pun ada.. hurm.. life is life laa sayangku.. wahaha


Haha.. kenyang kot makan benda alah ni..
Ni time mesej Khai.. haha.. nak bagitau yang kiteorang kat kfc..
selamba je Khai keluar.. mentang2 supervisor..haha
Ni aku candid je.. Hobi aku.. haha..
OMG! baru aku perasan, mereka pakai jam sebelah kanan! sweet gilaaaa..
Aku kan, err sangat jakun bila nampak imej sendiri..
hakikatnya aku benci kot dengan pantulan imej aku sendiri LOL


Okay, lepas tu, si Khai tetiba datang kat KFC menyemak nak jumpa isteri dia yang terchentaaa tuh.. err.. haha.. Yeahh, kiteorang jalan-jalan lagi.. gi sana.. gi sini.. wahh hahaha.. Aku rasa sangat bebas walaupun hanya sementara.. ewahhh..


Aku nak Barbie Doll ni!!!!! Aku kena beli jugak! by hook or by crook! I must buy that bebeh :'(
BTW, bulatnya aku.. part ni yang aku lemah ni.. haha

Walaupun mak aku call bising-bising suruh aku balik, tapi aku buat donnoe je sebab aku gi bookstore tengok novel-noevel.. aku nak beli! aku nak beli! bila check purse, duit aku ada berapa je.. kalah penyanyi jalanan yang kaya raya tu.. Aku hanya dapat memegang buku tu dan menciumnya sahaja.. sedih tak?


Masa aku kat Today uh, aku jumpa dengan schoolmate aku Zatey kot nama dia.. haha dia tanya, korang buat apa sekarang,.. kerja kat mana.. bla2.. KERJA? kiteorang sensitif sangat dengar.. tolong jangan tanya boleh? HAHA!


Call ayah Zai amek we all balik.. aku nak naik bus! tapi dia paksa aku! haha
sayang kau zai.. ! 


Lalala.. kiteorang gi sana situ sini gn mum, dad, and fazley.. haha.. Aku tak sabar nak gi pesta si Fazley tuh.. ahahaha :D Bye :D

2 comments:

Khairunnisa Farhanah said...

Tara comel ^_^ kerja ni penat tara..huhu :)

Tara Asrar (NEW) said...

hahaha. biasa je.. Nisa lagi comel :D ye ke nisa? Nisa kerja kat mana?