rainbow link

Friday, 4 October 2013

Tragedi Oktober

Assalamua'laikum Stalkers :)


Lame faces.. :P


Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan Oktober.. bulan ni penuh dengan kenangan.. bulan ni jugak.. penuh dengan kesengsaraan.. semuanya terjadi pada bulan yang bernama Oktober.. bulan ni juga birthday Nanny.. Bulan Oktober ni jugak terkubur sebuah memori.. ecehhh


Hahaha apa pun I tetap bersyukur sebab masih mampu bernafas pada bulan Oktober ni..
Walaupun kekadang tu.. TRAGEDI juga.. who cares?
Walaupun bukan terjadi pada tahun ni.. who cares..


Dah lama tak menghapdate blog, I felt very2 awkward..
Very very lame..
If tak dulu, haaaa kemain laju je kan jari menari-nari.. Ada je idea nak update puisi lahh, cerita merepek lahh..macam2..
Kalau tak dulu setiap bulan tukar background.. see addict gila I dengan Blogger dulu.. tuukar2 blogskin lah.. haha.. gilaa kau dulu I bermain-main dengan coding sampai tak tiduur malam.. haha coz nobody cares dulu..


Sekarang ni,.
Dah lain.. semuanya dah lain.. lain doesn't mean negative.. haha
 Sekarang I dah 19 going-to-be 20.. nak kata matang, totally not..I'm still me like usual.. but yahh, something will be a bit different now coz people changed..


I like my life now and I'm try to fall in love with it..
Although it looks like it's simple.. but for me, life is soo damn unpredictable..
It's not complicated, just we cannot predict our life..
And bla bla bla.. i'd better stop here before I start to meleweyh..

Adios~