rainbow link

Saturday, 12 December 2015

Cuba Baca

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


This is my first time uolls.. post guna mobile phone.. seems like a little bit awkward 😂

I miss to write!
I just miss my previous life!

Tapi tu laa... hidup ini walau apa pun yg terjadi, kita kena teruskan juga.. walau pahit, walau manis.. kena teruskan juga..

Sebenarnya.. I tak ready lagi nak face masa hadapan tu.. I just can't! I actually sejenis manusia yg sukar menerima hakikat.. I just can't be ready.. Tapi yes, ready tak ready, I kena tetap tempuh liku-liku tu.. tapi tengok, the result sekarang..

I'm leaving here on earth just move on macam tu je.. susah nak cakap rasa gembira or bahagia tu macam mana.. kadang hadir, kadang berambus macam tu je tanpa meninggalkan hint or nota-nota ringkas..

Kenapa? Sebab I bodo-bodo move on.. tak prepare pape pun..
How and When shall I start? I'm not sure..

Move on.
Ni lagi satu.. I bukan merujuk pada cinta.. pada semua...semua sekali..

I just need the strength back.

I just need a time..

I just need YOU.