rainbow link

Sunday, 29 December 2013

Almost 2014

αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм Readers (:

plessing muka kelmarin sebb nk tukar DP WeChat :p



Okay hari ni dah 29/12/2013 !! homaigadd.. can't imagine that i'm almost walk in to 2014! yay me! Alhamdulillah.. I hope HE will give me an opportunity to live more longer than that, so I could face all d consequences in my life with more maturity and more courage, gritty and determine..  InsyaAllah :)


2013 ni banyak mengajar I erti segala ERTI dalam hidup.. walaupun I pernah hilang semua, DIA kirimkan dia untuk menyedarkan I semula untuk kembali ke pangkal jalan.. :')
yaaaaa.. sometimes, i pun speechless.. tak tahu kenapa.. kadang tu, give up jugak.. tapi, nasib baik surroundings I sangat supportive and positive ! :)


Bila I fikir balik, buat apa nak diungkitkan benda yg dah lepaskan ? So, yang lepaskan, biarlah ia berlepas.. tak kisah pun kalau terlepas.. mungkin in future, akan yang ada yang tengah nak berlepas tu tengah ready tunggu :) hihihi



Till now.., Bye bye (: