rainbow link

Thursday, 10 May 2012

Semakin banyak dugaan






Semakin aku nak tinggalkan Johor ni kan, semakin banyak dugaan yang menimpa ( cehh madah macam tak balik lagi je an.. wkwkwkw)..
Lepas satu, satu.. alhamdulillah.. 
Maybe, ada hikmah disebalik semua ni kan?
Waallahualam

Rasa takut tu, mesti laa ada kan..
Well hell-o? kehidupan di ibu negara ni, bukannya senang kalau orang yang berdarjat macam aku ni..
btw, wish me for the best :)
Because..
I go there for my studies to achieve a better life and future 

~bye~



Tuesday, 8 May 2012

Them ( random pictures )

Assalamua'laikum & salam sejahtera bloggers :)

Baru balik dari rumah nanny (5/5/2012) :)
semua siblings berkumpul mesra :)
hehe


Yahh, I will missed them, my brother and my cousins..
LOL, they are awesomeeee andddddddd of coz.. naughty -_-
haha.. biasalah kanak-kanak kalau dah terlebih aktif... 
larii sanaa... larii sini... jerit sanaa.. jerit sinii..
btw, I like.. bary meriah kan? kan?


Random picture(s) of them :)






my brother, I panggil dia A'an


ika :)

Safiuddin :)
ika,safiuddin,nurin, sufi :)
nurin & safiuddin
Amin comot.. haha :D 
sufi :)
nurin :)

one of cousin yang paling tua.. wahaha




Malam tu, 
celebrate birthday Syafi :)
simple je.. haha.. sebab kelam kabut.. birthday Syafi yang ke 7 tahun :)












I LOVE THEM !! MUAHHXX !







Thursday, 3 May 2012

Jalan Jalan 2 Mei :)

Assalamua'laikum & salam sejahtera


Semalam rabu :) 4 of May.. hangout dengan Syafiq, Mira, Farhan & Asyiq..
Tak sangka.. coz rancang last minit.. haha
location, just around Jusco and Tesco Tebrau, Johor Bahru..


Memang siapa yang nak gi Jusco, bus tak de lalu kat situ..
Nak tunggu bas balik, kena jalan sampai Johor Jaya.. gila tak gila kan? wkwkwkw


So, semalam, I tengok cerita The Avengers 3D :) memang best gilaa.. haha 
Ingat tak best, coz yahh, actually, I tak minat sangat citer Marvel nih.. kan komik.. wahaha
But, ceritanya memang superb laa! you must watch it honey kalau free!
And, after that we all, tengok citer The Cabin in the woods.. cerita dia pasal bunuh-bunuh.. homaigadd.. memang seram gilaa.. hantu hantu semua keluar.. mula-mula tak faham gak cerita ni..
sampai termimpi-mimpi time tidur.. hantu dia seram ahh.. by the way, thanks to syafiq sebab dia yang belanja citer ni..
wkwkkwkw :D







Time ni memang malu kot sebanarnya.. haha..
thanks aunty :')

mira namanya :)









farhan , asyiq, syafiq, mira, tara

Lepas ni syafiq kata, makan-makan plak.. 
hahaha :D
and I want to wish a happy birthday to Fatin,18 and Ali,19 today..
bye !