rainbow link

Monday, 16 July 2012

Negeri Orang

Assalamua'laikum  bloggers :)




Sekarang ni, berbeza dengan kehidupan I yang dulu.. Lain dari segi apa tu, it's hard to say, to write and to conclude..


And yahh, semakin lama, semakin kuat I touching.. entah, I mudah terasa.. mudah menangis seorang diri.. kadang-kadang tu, terkantoi jugak dengan housemates.. Kalau dulu, semua pillow ucux yang jadi saksi.. hikkk :'D sedih sebab apa? entah.. tetiba emo berserabut.. bercampur baur.. 


Hidup kat negeri orang ni, actually banyak ranjau dan duri yang perlu kita tempuhi.. Lagi-lagi hidup kat Bandaraya besar ni.. macam-macam budaya ada, macam-macam telatah dan kerenah manusia yang I jumpa..
Ada yang okay, and ada jugak yang macam f*ck habiss.. It's normal lahh actually..
For me, semua tu I tak kisah kalau nak mix, but, apa-apa pun kena pandai jaga diri :)


I tak pernah pisah dengan mama and adik..And how about homesick? Hikhik.. langsung tak rindu.. so far, I tak rindu lagi.. but, hehehe I rindu mama :) ye lahh, dah lama tak gaduh-gaduh dengan mama.. kahkah
I selalu call dia.. mengadu and menggedik kat dia.. meluahkan perasaan.. kadang-kadang I tunjuk perasaan kat dia... Ya Allah, bilaa lahh aku nak berubah.. huahua


By the way, I've got some random pictures of my college friends here :)











InsyaAllah will update soon :)
..Assalamua'laikum..