rainbow link

Wednesday, 11 January 2012

11 January


Hari ni, genaplah usia ku Lapan Belas tahun..*see my wicked face* wahh, tak sangka aku sudah pun menjangkau usia remaja ini..usia remaja yang biasanya selalu je cari masalah.. aku seperti.. wait! okay, cukup bermadah!haha

So I was.. Oh My God! I'm 18! hikhik.. Thanks Ya Allah kerana telah memberikan I peluang untuk hidup di bumi nya yang indah ini.. walaupun banyak dugaan dan rintangan.. I terima dengan Redha jee.. wuhuuu..

And, 18.. haha.. I dah besar!! Kalau nak tengok movie kat Cinema, tak payah nak takut-takut lagi.. haha
Tapi pelik lahh, masa tu I pergi wayang at City Square,JB dengan Edd, orang tu boleh cakap,. Korang betul ke 18? haha... siot je kan.. eeee.. and ohh, I dah boleh tengok Sex Movie.. haha.. kidding..kidding.. I hate Porno yaww!!

And, Today also,. Birthday Siti Nurhaliza..haha.. :)
Hope laa I jadi macam dia kan.. not overhaul like her.. just dapat kahwin dengan Dato' kaya cukup.. hahahhaaha! no.. no.. kidding jea..
Just hopping dapat marry dengan Chef future-to-be tuuuuu..haha insyaallah.. *melalut sudah*

Okay.. okay.. actually I celebrate my birthday tu semalam, 10 Januari pukul 11pm macam tu, sambil tengok citer Datin Ghairah.. So, I was like.. sulking like that.. potong cake pun macam nak bunuh orang.. erghhh,.macam depress jee..mana tak nya, I nak Choclate Cake, but.. my mum nak Coffee Cake.. and, tahun ni, first time dapat cake murah.. haha.. I mean, butter cake.. I hate butter cake.. but,. rezeki.. walau apapun I kena bersyukur although pada hakikatnya mula-mula I macam tak bersyukur.. wuhuuu.. sokeyhh lahh kan.. *tears drop*

The cake -.-


And, I got two present from my mother.. 2 days early.. thanks mum.. Shawl and a unique watch.. :)
Whateva it is,. thanks Allah for make my wonderful birthday awesome..although I'm hoping the first guy to wish is my dad or I use to call him Papa.. huhu.. :')

My wishh....
I'm hoping for the best SPM result.. 6A+ *I'm hoping* and, had a better life.. be a good girl.. and be slim but not like d aneroxia nervosa women..
AND, hoping i will die during my operation.. *kidding!*

2 comments:

Adrina Razali said...

Happy Birthday Dear ! :)
May Allah bless you and all your wishes become true :D
I love you~

Tara Asrar (NEW) said...

Thanks babe :)
Love you tooo :*