rainbow link

Saturday, 7 January 2012

Indahnya Hidup

Okay, tajuk indah segala.. tapi pada hakikatnya? Macam tu lahh perangai lelaki.. mulut manis je.. tapi,?tapi? Okay, tak de kena mengena pun tengan tajuk or entry nih.. hakhak :)

Saje mengebang :) Okay fine..
Sedang sahaja Blogwalking di blog kegemaran aku.. aku pun terkedu kejap.. wahhh.. banyaknya gossip..
Gossip here and there.. banyak ek idea & sumber penulis belog ni..tahniah :) tak lupa juga dengan blog ni.. asal bila aku stress je.. aku gi blog ni.. best kot.. thanks laa kepada you girl and girl.. me gusta! heeee :)

Kadang-kadang kan hidup ni boleh jadi tak indah bila perasaan hasrat dengki muncul dan menerkam degupan jantung kita.. dengan itu, ia akan menjadi laju.. laju menanamkan sifat keegoaan dan dendam yang membara..
Oleh yang demikian,. banyak-banyakkan lah beristighfar..

Aku pun sama jehh.. hampehh gituhh..tapi, bila aku tersedar daripada lamunan kemarahanku.. aku akur, aku bersalah.. walaupun kata maaf tu, masih belum terlambat,. tetapi, dosa aku dibahu kiri,sudah pun tercatat..
Aku manusia biasa.. tidak lari daripada dosa-dosa.. hurmmm

Dan bila aku sangat bosan,.aku suruh adik aku beli Maggi kat Ciku 8.. hewhew :)




No point, just wanna eliminate my boredom *huahua* :)
Let's enjoy this video :)



Actually, I just love the starting of the song..
" Tuhan sengaja, menduga kita di mana kesabaran manusia..." 


Assalamua'laikum & happy blog-ing
adiĆ³s a todos :)

2 comments:

Nor Fazirra said...

ron, U comel! nak maggi jugak! lapau nih. hehee :D

Tara Asrar (NEW) said...

dah lahh tak mandi lagi.. huahuahua.. meyhh le sini.. makan cup dia.. uahahaaaaa