rainbow link

Monday, 30 January 2012

AJL26

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamua'laikum :) Have a nice day k ? :)


:*


Well aku sebenarnya nak cerita fasal AJL 26 semalam.. wow! tak sangka aku tengok sambil tak berganjak tempat.. Nak kencing pun tahan sebab nak tunggu turn Hafiz nyanyi.. haha Well, aku memang minat dia ketat-ketat.. ewahh :)


Aku memang setuju dengan outfit yang dia pakai.. simple je.. huahua.. see participant yang lain.. ewahh, belink-belink bagai.. haha.. Tapi, memang patut pun kan.. majlis formal..


BTW, Hafiz menang vokal yang terbaik.. yahh.. semua espek si 3 suara uh yang menang.. aku pun tak tahu kenapa.. maybe sebab Ning kot,.. tapi, nasib baik mereka kalah.. ewahh tapi dapat number dua.. okay lah tu :)


Najwa Latif. Wahh, kenapa suara dia and riak wajah dia macam tak semangat je? seriously tak merdu langsung macam dalam you-tube and radio.. and, aku hampir mengantuks dengar.. Aku malas nak kutuk dia sebenarnya.. Nanti ada orang marah.. hahaha.. Tapi... Tapi aku bangga plak tengok dia.. Ye lah,16 tahun ada lagu sendiri.. Top, and then masuk AJL laks uh..




Aku minat gila dengan Hafiz! (sebenar tujuan aku wat entry pasal AJL..hehe).. bukan setakat rambut dia je macam... ohh lupakan -,- tapi suara dia yang lunak merdu tu, membuatkan aku cair macam aiskrim carnetto yang dah lama aku tak makan uh.. Lagu dia semua sedih-sedih and lirik yang dia nyanyikan tu penuh syahdu.. OMG..


Aku tengok kan, macam tak ramai je nak ambil pic Hafiz.. haha.. the only reason cuz he wore a tshirt and tracksuit.. muehehe..


Lagu Awan Nano ni.. aku dah agak dah.. mesti menang, yahhh! cara dia sampaikan lagu uh.. memang sesuai lah dengan lirik yang dia nyanyikan tu.. lagu dia more to kasih sayang kepada ibubapa.. 


"Kasihnya
Kasih tiada banding
Setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Awan kekasih sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu.."

"Begitulah awan nano
Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu.."


Hurmm.. sungguh terharu aku.. haha.. I think sampai sini je lah.. Well, I've got random pictures Hafiz.. Ni semua hasil pencurian aku di lama sesawang http://www.budiey.com/ & Fan Page Hafiz AF7 in Facebook :) hikhik.. untunglah dia.. aku? tak dapat pape pun.. hakhak










Adios :* wanna comment, sebelah tajuk kat atas.. kenapa korang asyik tersalah tempat je?haha