rainbow link

Saturday, 21 January 2012

Aku Buruk bukan Beruk

Aku rasa agak terguris.. Entah,. aku rasa macam tak dihargai.. haha.. sangat kelakar,.
And, hari-hariku tidak seindah teman-teman yang lain.. Aku,.hanyalah aku.. hanya mampu duduk termangu menunggu hari seterusnya tiba..

credit to weheartit

Kawan. aku tidak seperti zaman sekolah rendah ku.. ramai kawan..kawan sana sini.. hehe
but now, tak seramai dulu kot.. aku tak peramah.. aku sombong.. aku pendiam.. aku dengan dunia aku..
Nak wat camne? itulah aku..
Mengalah.. aku memang macam tu..kawan aku buat taik pun aku lap balik..kan? life simple je sebenarnya.. bila orang tak menghargai kita..mengumpat menyindir mengutuk dan mencerca kita.. dapat balasannya.. aku dah nampak semua tu.. sangat tragis kot.. aku bukannya nak mengata.. hoho.. kenapa?terasa? chill laa..


So sekarang aku dah lapan belas,. kadang-kadang ayat aku agak berbaur kasar dan menghina.. but, trust me,. this is fact laa kawann.. aku mana lah nak reti cakap lebih.. aku banyak diam.. tapi, diam, tidak bermakna aku ni bangang and bahlul.. sometimes, I admit.. aku agak slow motion.. lambat nak berfikir.. well hello? manusia walau dipandang perfect mana pun, still dia ada kekurangan.. please, take a note then..


Aku bukannya nak emo ke hape ke.. hahaha.. pendapat.. biasalahh.. kat rumah tak de nak kena buat apa-apa.. Nak keluar macam boleh... hewhew.. So I can't wait next week nak gi interview! :D Interview apa? Owh, semestinya bukan interview untuk jadi slut lahh..

credit to weheartit

Just follow the flow.. tapi, tak boleh juga.. whatever orang nak kata aku apa,. katalah..
Aku tetap dengan diri aku.. so, thanks to them, them, them, & them ..
Sebab tanpa sedar, mereka sedikit sebanyak menyedarkan aku.. although kata-kata tegas mereka agak aku seram.. haha :D


So, bye bye and Assalamua'laikum orang tua :)

6 comments:

aincloudnine said...

you nak ikut jugak!!! nak jugak interview best tuh!!! :'(

Tara Asrar (NEW) said...

wahaha.. jums arh.. I tak confirm bilaa .. but, next week ahh :D

chunna said...

as long as we know who we are n what we do...its ok. yg lain...no wery...just enjoy ur life..sepenuh hati...

Tara Asrar (NEW) said...

huhu.. thanks :') yore right.. ;D

Adrina Razali said...

Eii apeseyh you nie, asyik bermuram durja je... Live your life babe, enjoy sikit baru syiokkk :)
Takmo ahh sedih-sedih, kita hidup nak kumpul kegembiraan di samping kumpul pahala bukan nak kumpul masalah yang memang takkan pernah putus dalam hidup nie...

Tara Asrar (NEW) said...

hahha.. ni time tengah tak enjoy laa sayang.. ;D