rainbow link

Tuesday, 24 April 2012

I'm scared :S

Assalamua'laikum & salam sejahtera bloggers.. :)




Well, hari ni tetiba rasa nak update something post..
Dah lama rasa jari ni tak menari-nari.. sebenarnya banyak cerita yang saya nak kongsi kat blog.. tapi, idea tu tenggelam timbul.. rasa macam malas laa pulak.. =.=


So, nanti I akan sambung belajar kat sini.. dalam course ini.. rasa excited sangat..
ye lahh, dah lama dah tak dapat nak pegang pen.. muehehe and, yeahh, I want to further my studies..
tengok daripada result SPM 2011.. kecewa kot.. tapi, orang kata, SPM ni baru permulaan kan?
belum lagi berpijak kat dunia sebenar.. yee, I banyak baca kat laman sesawang ni bahawa SPM kalau teruk, tidak bermakna masa depan kita akan hancur.. huuu
Yahh, I smiled.. and I bersyukur sangat.. SPM I tak de laa seteruk mana.. still boleh hidup.. although Math I got E.. E means, NOT CREDIT.. haha nasib laa tak failed -,-  but apart of that, I tak dapat further kat Universiti kerajaan.. tetiba rasa diri ini macam cibai sangat.. =='
Tapi tak pe lah, alhamdulillah :'D


Bila renungkan and fikirkan masa depan kat tempat belajar nanti.. I termangu sejenak..
macam mana nanti kat sana? Berkawan dengan orang macam mana? hurmm.. takut sangat.. ye lahh, masa sekolah dulu, kawan semua baik-baik and tak sosial.. tapi, nakal-nakal tu biasa lahh kan? I pun sama.. nakal jugakk..haha sangat-sangat nakal :D ahakszz





Kat sana nanti, kalau kawan kawan ajak gi keluar malam ke, gi kelab malam ke? macam mana?
kalau mereka memujuk rayu I macam tu, macam mana? hoho.. I know, I ada otak untuk fikir mana baik & buruk.. tapi, kadang-kadang uh, entahlah.. tersasar juga ek?haha.. tapi, I sure ahh taknak jadi macam tu!!


I tengok, ada juga perempuan ajak lelaki keluar malam.. pelik I =='  dunia nak terbalik kot..macam I baca kat satu artkel tu, "perigi mencari timba"..
maybe ajak gi pasar malam kot HAHHA
nanti I pun nak ajak laa macam tu.. sesekali try.. agak-agak boleh tak? well, boleh ke, nak ke, or what ke.. semua terletak di tangan I.. hehe cehh  gituuuu :D ( but, p/s : I would not do that okayy.. jatuh maruah)


I feel really damn awkward bilaa fikir pasal ni.. rasa macam nak pengsan.. haha..
barang-barang semua belum packing lagi.. ada yang belum beli.. haha.. lawak tol.. LOLOLOLOL
By the way, wish me luck girls and guys yang baca ni..





I'm just an ordinary human being.. not perfect
bye & wassalam 

9 comments:

cikmiya said...

Zillion of luck darla. Wish me too. Btw, ite pon minat course tuhhh!!! * lompat2. Tp tk tw dt dak.

Nor Fazirra said...

good luck ron! all the best! most importantly jgn melencong tempat lain okey, hendaklah bijak dlm memilih kawan! :D <3

Tara Asrar (NEW) said...

@Mya : mesti dapat punyaa!! chaiyokk chaiyokk!!! amiin :D

Tara Asrar (NEW) said...

@Zyrun : thanks dear!!
yahhh.. okayhhh huhuhu hoping that i'll get a good friend! youu too
love you! <3

cikmiya said...

Thanks darla. Take care of urself. :')

Tara Asrar (NEW) said...

welcome Mya .. love you!!! <3
take care too!

btw, fuiyoo.. Mya jadi anonymous :P

cikmiya said...

Oke tu bkn mya lah tara.

Tara Asrar (NEW) said...

habis sape? huhuhu :'(

cikmiya said...

Tk tw. Secret admire kot. Hihi. >.<