rainbow link

Tuesday, 3 April 2012

Aku pelik

Assalamua'alaikum dan salam sejahtera bloggers :)
Salam 1Johor & 1Malaysia!



Aku rasa.. macam pelik.. entah, aku masih ingat lagi kenangan kita masa dulu².. tapi, entah .. aku tegur kau, aku rasa hampa.. hampa tu apa? cuba kau cari dalam kamus BM ke BM .. :) rasa macam aku ni hampagas sangat bila terhegeh² dengan kau.. jatuh maruah aku kau tahu tak? Apa ni? kau tahu tak nanti saham aku jatuh.. cehh haha




I am strong , by the way :) muahhaha






BTW, aku penat sangat sejak akhir² ni.. sebab apa? kalian nak tau sebab apa? sebab aku penat sangat.. penat memikirkan masa depan.. entah cerah ke, entah gelap ke.. tapi! aku still mahukn yang tebaik! siapa seyh nak masa depan dia gelap kan? even banduan pun nak masa depan dia cerah.. :) 
Aku tahu, aku akan sentiasa bakal di uji dengan pelbagai dugaan & cabaran.. aku hanya mampu berdoa agar aku kuat dan mampu menepis semua ancaman yang datang.. insyAllah..








Maaf, aku memang emo hari ni, sebab happy sangat !
wassalam :D












2 comments:

de'chocoLayte said...

entry yg agk memening kn kepala bla bca tp best .. xboring .. hekhek ..

Tara Asrar (NEW) said...

hahahhahaha... thanks youuu..
saya memang aneh :D