rainbow link

Friday, 27 April 2012

pabila tak tahu nak buat apa tapi nak update

Assalamua'laikum dan salam satu dunia..


So, hari ni, apa yang perlu dikupaskan? Oh ya, aku sebenarnya tengah geram dengan dia..
Aku rasa macam nak sabotaj je dia.. walaupun aku tak pernah kenal  dia pun..
Alamak, geramnya aku! arghhhhhhhhhh.. aku tak boleh laaaaa ..
k, stop, tukar topic..


So, hari ni hari Jumaat... jyahhh, aku ingin kan ketenangan pada hari Jumaat.. Sebab apa?
ye lah, hari Jumaat ni kan hari yang mulia..
So, I want to be happy, and tak nak sedih-sedih lagi.. haha.. past is past.. although scar tu masih ada lagi..
cehh


Actually, aku takde cerita pun nak cerita.. allalalallalallala aku sangat blur..
yahh, entry paling ngekkkkkkk pernah aku buat...


BTw, I don't know nak buat apa, so, i've been searching for many many information about my future and YM-ing with nuron :D wkwkwkw



k lahh, thats alll.. hahaha..
huarghhhhhhhhhhhhhhh mengantukk.. nak pengsan
btw, see, my new signature! hikhik







4 comments:

Anonymous said...

sweet :-)

Tara Asrar (NEW) said...

who are you, btw?
thanks :)

Jai Montana said...

nice blog..steady

Tara Asrar (NEW) said...

thanks Jai :) yeahhh!