rainbow link

Wednesday, 29 August 2012

Last Semester

Assalamua'laikum..



Tetiba terasa rajin pulak nak update lagi.. hahaha
Semester Dua I akan habis hari Khamis ni.. pukul 10 pagi, last paper, pukul 8am yang I will be seat in my Final Examination.. How sweet.. wkwkwkw
I habis awal coz now I'm in Short Semester :)

By the way, timetable untuk sem 2 i pun dah keluar.. penat tau nak cari Mr. Raj susun timetable ni.. al maklumlah, I ni jenis yang tak update perkembangan semasa.. sibuk sangat dengan diri sendiri..walaweyhhh



padat kan? hurmm wish me luck.. yang penting hari isnin takde class :D mwahahahhahaha (bak kata kak ad :) )

So, nak balik JB awal ke tak? nak balik ke tak? Mula kelas 10 september ni..
I tengok, semua pelajar semngat nak balik.. ada yang lepas exam terus nak balik.. semangat tak?kannnn
Macam malas pulak nak balik Johor.. macam takde fuction je.. dah pasrah dahh.. 

Tapi, nak difikirkan balik, aku kena balik jugak.. tengoklah macam mana nanti.. wish me luck :D

Adios & Salam :)





No comments: