rainbow link

Friday, 24 August 2012

Selamat Hari Raya



Assalamua'laikum semua :)

Masih belum terlambat kan? saya nak ucapkan selamat hari raya kepada semua yang membaca ni.. 
Jika saya ada salah silap harap di ampunkan..
Doakan kejayaan saya dalam peperiksaan final exam saya di short semester ni dengan cemerlang.. 
Terima Kasih :)

Di sini, saya adalah sikit cebisan gambar-gambar hari raya saya, dari 19 Ogos hinggalah 23 Ogos .. Tahun ni, semua pakai maroon.. and saya hanyalah menggunakan bawal sebagai hisasan.. saya sangat simple but acceptable... kot.. kehkeh
24 Ogos hari ni, saya sudah pun selamat tiba di Kuala Lumpur untuk update blog yang dah lama berhabuk ni kat Pusat Siber.. hehehe BTW, aunty kat kaunter tu kan, garang tau.. takutt I.. kahkahkah
 
 
with my sis nani, papa and my lil bro <3

hihihi :)
  
syafi, farhan, safi and aunty Intan :)



The sweet naughty boys :D








ika and sufiii :)






Last Hangout before Final Exam in JB :)
 

nuron and syafiq :)


BTW, missed my dear so much.. :'( hihihihi
Salam Aidilfitri :) maaf zahir dan batin semuaaaaaa.

ASSALAMUA'LAIKUM

2 comments:

Cik Rongoks said...

selamat hari raya ! ^^

Tara Asrar (NEW) said...

selamat hari raya jugakk :D