rainbow link

Saturday, 8 September 2012

Cuti Sem 1

Assalamua'laikum and salam sejahtera :)


Handsome, but this is not the main topic, this is my ex-fiance,
William Moseley.. hehehhe


Dari ahad sampai ke hari ni, I kat Johor... tempat tanah tumpah darah I lahir.. erm, kira kampung I laa..
Semenjak I dah merantau kat Kuala Lumpur ni, kini, Johor Bahru & Pasir Gudang di panggil as my 'kampung'.. pun boleh, although suasana tu tak macam kampung je.. semak, dengan busy road and etc.. sigh.


Dikesempatan ini, I just duduk je rumah.. makan tidur makan tidur.. kalau boring kemas rumah,.
Then, gi rumah zai and nina :) rindu gile kat merekaaaa! huahua
Lagi-lagi zai.. sebab dia makin comel.. hehehe tapi, tapi.. no no no.. bukan sebab tu je..
sebab dah lama tak share cerita dengan dia depan mata, (although setiap hari dok mesej-mesej dia macam couple kat dalam bilik atas katil yang tak berapa nak empuk tu) wkwkwkkw

Selain tu, gi beraya kat kawasan rumah.. alhamdulillah lahh, coz, I'm still dapat angpau raya lagi.. wkkwkw
padahal umur dah tua.., badan pun macam mak-mak.. tapi still vougue and maintain cunn wahahhaha
bukan kata nak angkat bakul, but, siapa lagi kan nak puji.. :3
okay, just kidding! asthagfirullahhala'zimmm :D


Well, this is some piece of me laa kannnn.. :D






Semoga cepat bertunang :)
hahahhaa


adiosss <3


















2 comments:

Nisa Fana said...

bestnya cuti sem :D nisa lambat lagi -_-.Btw take care dear <3

Tara Asrar (NEW) said...

sekejap je pun cuti sem ni.. seminggu haritu.. huahua..

take care too dearly nisa <3