rainbow link

Saturday, 4 August 2012

PERASAAN

Assalamua'laikum dan salam sejahtera semua :)



It's like been a years I tak update blog ni.. hehe, sebenarnya tipu, 16 July haritu baru update :P
Lama tak active kat dunia berblogging ni, sampai kematian idea nak tulis apa,. ayat pun nak mula nak mengarut, rasa nak mencarut pun ade..manusia ; mana ada perfect kan?


Actually, sejak dua menjak ni, pelbagai masalah and dugaan serta cabaran I lalui.. dulu, I tak pernah rasa  macam ni..
Baru I tahu the meaning of life macam mana..tu baru I kena sikitt.. sehinggakan,I hampir pasrah.. thank goodness ada some of them bagi I semangat untuk gapai semula erti kehidupan.. sampai macam ni sekali kan?HAHA lawak.. I hanya mampu tersenyum pahit je..


Time I tengah blogwalking, I terjumpa ni.. erm, lagi sikit nasib dia sama macam I.. sikit lagi.. sikit lagii..


Darling, we must be strong kan? no matter what, He will protect us :) Ingat tak time zaman sekolah kalau kita nak buat jahat, ada je benda halang kan?.. :')



~ Happy Ramadhan al-Mubarak ~













7 comments:

suweet kiwee said...

be strong gurl ^^

Tara Asrar (NEW) said...

hurm.. okay, InsyaAllah I will.. thanks ;)

Adrina Razali said...

Banyaknye you shopping! :D
Be strong too babe, Allah always protect us :') insyaAllah, everything gonna be okay.

Tara Asrar (NEW) said...

Tak lahh.. hehehe

hurm, I hope so.. Amiin :')

Adrina Razali said...

amiinnn~ :)

miz ruha said...

be strong tara!!

Miiss Tara said...

thanks ruha :)