rainbow link

Wednesday, 7 March 2012

Contest Aku Suka Makan Coklat!

Assalamua'laikum semua..dan selamat sejahtera..




Thanks Nisa sebab tag Tara ! Lagipun I tengah boring ni.. Lagipun, blog ni dah lama tak update.. malas gila nak online Blogger.com sebenarnya.. wuhuuu.. That's why I think, I wanna join this yummy contest ! Jujur, I bukannya penggemar coklat tegar.. :) 


Nak join ? click here :)


Saya tetibe teringat masa Rumie bagi saya coklat Fererro Roche satu bekas and KitKat dua packet besar.. hahhaha.. my mum yang habiskan..
By the way, ni antara coklat-coklat favourite saya.. 

saya suka gila nak mati  Toblerone Darkchocolate coz rasa manisnya not too thick.. 
Fererro Roche Rondnoir Fine Dark Chocolate.. aww!!

Vochelle Darkchocolate.. coz dia pahit.. yumss!!


and many more.. apa-apa yang berkaitan dengan dark chocolate.. that's my favourite.. accept Cadburry.. I hate cadburry.. harhar Tapi, kalau orang dah pelawa, tak kan nak tolak kan? Itupun I terima if Cadburry Dark Chocolate.. wuhuu


Tiga Sebab kenapa saya suka makan coklat :
  1. Sebab coklat ni menggoda..
  2. Coklat ni, kalau time tengah lemah longlai.. coklat boleh bagi kita tenaga.. lagi-lagi bila tengah stress macam sekarang, nak pergi kedai beli, hujan.. erkk
  3. Coklat, aroma nya yang menusuk kalbu lagi mendebarkan kepada sesiapa yang meminatinya.. and coklat ni dapat mengeratkan silaturahim among each others..macam, patah-patahkan coklat, lepas tu kongsi sama-sama.. what a sweet momento :)

By the way, I ada teringat satu quotes about chocolate ni :

LIFE WITHOUT CHOCOLATE IS TOO TERRIBLE TO CONTEMPLATE



So, I nak tag kat kat 3 sweety ni, 



3 comments:

Boni JLL3 said...

hahaha..gud luck k :)

Anak Nilam1011 said...

hehehe... thanks Boni :D

teha said...

waa ! kite pon suke mkn cokelat.. hehe :)