rainbow link

Sunday, 26 February 2012

Randomize Story

Assalamua'laikum & Salam sejahtera..


Rasanya dah lama gila tak update blog kan? Yaaaaaa... Rasa malas pun ada..  Rasa macam errr.. macam tak ada mood.. Sekarang ni, susah gila nak pujuk si mood supaya happy.. haha.. rasa dah macam orang tua ganyut tau.. sikit-sikit terasa hati.. About what? Hurhh,. about benda kecil je kot.. sebagai contoh,. I suruh adik I belikan ice-cream.. than, dia kata dia malas.. I pun apa lagi.. hentak-hentak kaki, and hentak kepala dia!! whoahh.. like that lahh.. 


kejam tak? kejam tak? sure.. I sememangnya bukanlah gadis yang sopan.. kadang-kadang, duduk pun terkangkang-kangkang.. why? coz suka hati I lahh -,- kadang-kadang ketawa kuat-kuat macam gini.. HAHAHAHHAHAHA!! annoying tak? heee


Ehh, rasa macam nak upload picture lah,. masa tu ... semalam punya semalam punya semalam punya print screen picture :)

25/2/2012


Wahhh, berani nya I webcam dengan lelaki.. btw, my mum dah tahu dah.. who cares? heee 
By the way, comel kan dia.. wuu.. rinduuuuu  dear :) 


24/2/2012

By the way, I hate this picture lahh.. see my face.. my pose,, my eyes, yellow colour.. ewwewwerr... Actually, light kat dalam fitting room uh, warna yellow.. I try this blouse like jubah.. my wifey paksa I!! harhar btw, I loikeeee it very much! and, my mum agreed to buy this jubah-blouse-like.. So, I was like, I mampu and berkudrat ke pakai kain gi jalan-jalan? macam perempuan lahh.. -,- btw,  bhahaha !


24/2/2012
Wahh, macam dah berjanji pulak ek nuron wifey? huaaaaa :) masa ni hangout.. sebab bosan.. gossip sebab nak hilangkan stress.. then karaoke sebab dah lama tak nyanyi.. then, 'cuci mata' sebab dah lama tak basuh dengan Edd.. harhar


fazly & zai
Sedihh lahh.. why Zai tak angkat fon I!! huhu.. Masa tu (tarikh lupa) Nina ada IM dengan I tau.. dia kata, masa Nina datang rumah Zai, Zai batuk-batuk teruk.. then, Nina ada tanya I soalan sensitif, and I still tertanya-tanya.. adakah benar? and sebab uh Zai tak nak angkat fon call I? OMG.. which part yang I dah buat salah? please! don't neglecting me intan payung  :'(


hangout & school (pic ni mesti terlebih daripada sidebar haha)

Sometimes, rindu juga kat budak ni,. I mean, remaja ni.. heee.. wahh, tak sangka kita dah meniti dewasa.. dulu masa Form 1 sama-sama, nerd semacam je kan? kan? wahh, serious I macam nak sepak you laju-laju je, sebab kite rindu giler kat awak! yahh! I'm sorry kalau kite ada buat salah :') lebiu darling !can't wait to meet you again.. :)


Akhir kata, ye! Saya memang over.. who cares? should I care?
BTW, sorry for my nuisance words.. wassalam :D


6 comments:

Nurulbadiah Lai said...

i forgot about webcam 4 years ago syg hehehe...
mase mula2 bercinta dulu webcam jugak now dh bertunang xde webcam2 dah..

Tara Asrar (NEW) said...

wahh.. so sweet of you kak nurul.. :) tahniah !.. semoga kekal hingga ke jinjang pelamin sis dear :)

Khairunnisa Farhanah said...

comelnya tara♥

Tara Asrar (NEW) said...

hahaha.. apa yang comel nya nisa? :D

Boni JLL3 said...

hahahahaha..hentak pale adik ek??hehe

Tara Asrar (NEW) said...

bhahhaa.. well, well.. bukan selalu :D