rainbow link

Tuesday, 27 March 2012

Alhamdulillah Syukur

Assalamua'laikum and salam sejahtera :)

Danga Bay Beach, JB (24/3/12)


Dah lama saya tak update an? Ya.. macam-macam yang telah menimpa diri ini.. haha
Well, staright to the point, wa malas nak guna bahasa-bahasa baku sangat.. arghhh malas nak fikir.. :P


Masa 20/3 uh, alhamdulillah, aku selamat :) and 22/3 baru aku tahu, result SPM 2011 aku apa.. aku sebenarnya kecewa.. tapi, yahh! aku bersyukur sangat.. aku tahu, uh lahh yang aku mampu buat although tak dapat nak capai target..


And, aku sebenarnya malas nak online Facebook.. seriously! ramai orang chat ber Hai-hai dengan aku semata-mata nak tanya result.. haha.. dorang uh, just nak keypoh je.. ye lahh, dulu tak pernah pun nak berChat-chat dengan aku tanya khabar.. online buat bangang je tak kenal.. kalau macam uh, please lah go die kalau setakat nak tanya result... sorry, I don't really even know you.. haha :P opps, my bad.


Rasa macam kurangajar kurang sopan pulak kata-kata aku sebentar tadi.. Maaf ya..
Bye!

2 comments:

Khairunnisa Farhanah said...

Alhamdulilah,tara selamat :) cepat sembuh dear.be strong girl :)

Tara Asrar (NEW) said...

Thanks you Nisa :) Take care too ♥