rainbow link

Saturday, 31 December 2011

Senggugut


Ohh! Dah akhir bulan!

Yup, Menstrual Pain.. sakit sangat.. macam ada something yang ikat-ikat perut kita.. macam ada setan cucuk-cucuk perut kita.. Senggugut ni actually macam cramp-ing at bahagian perut uh.. rasa macam memulas-mulas kan? so, for a short cure,. tuam dengan air panas-suam,slow-slow.. kalau dah macam nak mati sangat, makan ubat Panadol Menstrual Pain tuh or any other product yang telah di sahkan.. tapi, kalau boleh,tak digalakkan sangat makan pil pelik-pelik tu,. because it's normal girl :)

And don't forget to buy the best pads.. :)
And, jangan jadikan alasan bahawa period nih, mood gila lah, suka marah-marah lahh.. stress lahh.. nak merajuk macam taik lah.. please lahh,please stop all the nonsence...nak marah-marah gi dalam hutan, gi marah monyet-monyet tu, kenapa asyik curi pisang dengan buah mangga Pak Atan tuh,k?

 just be cool, and happy blogging-ing girls :)  

No comments: