rainbow link

Friday, 30 December 2011

2.0.1.2

Assalamua'laikum and Hi bloggers :)

So, today is New Year 2012 eve..
Semangat kena baru, umur baru, style kena baru, badan kena baru.. i mean, daripada gemuk, kena jadi kurus... hahaha.. *cehh.. otw diet



Yang paling penting, perangai mesti kena baru.. :) actually, azam tahun lepas, I tak dapat nak sempurnakan dengan jayanya.. hopefully tahun 2012 nih, I dapat tunaikan.. amiin :D


2.0.1.2 !!!
Tamatlah riwayat I sebagai pelajar sekolah kain biru :) biru laut..pekat punn jugaaa..heee
And for sure, I kena lah tamat jadi budak gedik yang manja dengan mama & papa.. so, I kena lahh bagi laluan bermanja dan menggedik uh, kat adik, dan adik-adik tiri i :) hewhew 



Ehh, ura-ura kata, nanti tahun 2012 nih, nak kiamat ehh? ehh, macam dia Tuhan je kan? Kenapa? korang percaya ke kata-kata mereka tuh? Masa dulu kata 2010.. hurmm, think positively.. tak nak taip ebih, nantikan, I kena saman kata pulak.. -.- tapi cuba baca nih :)

So, I've got tawaran study same place with ma besties kat Parit Raja, Batu Pahat.. but, not same tempat study lahh... haha.. should I go? dah lah dekat dengan my hubby's boyfie's place.. cehh
So, should I?? should I?? 


Last but not least, Happy New Year 2012 you alls, ingat, kalau nak sambut uh, tak payah lahh minum arak segala, buat parti liar lahh... lagipun, tahun baru Islam kan, dah lepas.. so, muslim, sambut alakadar dah lahh.. 
ingat, jangan minum Blue Martini tau.. bye !

No comments: