rainbow link

Wednesday, 28 December 2011

Apa itu WORDLESS WEDNESDAY ?

Asslamua'laikum & happy blogg-ings :)

Hah!!! So,. hari ini Rabu kan? Rabu is Wednesday in English.. Everybody should know that.. hehe.. :)
When imma Blogwalking (BW) here and there, there so many title that stands with a word, 'Wordless Wednesday'..
What is it actually? Why they are so wordless on every Wednesday? pity them, right? HAHA.. then, bingo!
I got the answer on WikiAnswer.. hikkk

Ouhh.. baru lahh I tahu kenapa para bloggers tuh speechless dengan tetiba bila hari Rabu datang menjelma.. :D
Rupa-rupanya :) Wordless Wednesday is actually :

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a 
photograph with no words to explain it on their blog. 
Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo 
itself says so much that it doesn’t need any description.

Get it? yeahhhh :) So, memandangkan hari ni hari Wednesday, I pun nak try laa jugak letak gambar yang penuh makna.. kalau you alls tengok mesti terharu..pastuh, nangis.. *ecehhhh


See this.. bayangkan.. adakah kita boleh tergolong dalam situasi ni??
*I'M HOPING*

Sanggupkah kita lihat agama kita diperlekehkan ?

Sanggupkah anda melihat tanah suci di cerca sebegini?

So, what is your perception? Imma so wordless now..
Bye !


p/s : Pictures credit to Facebook & Google Image


6 comments:

mr.kylephytrie said...

ciik tara....haha... wordless wednesday gak ke?

lagi bagus kalo u post saje gambar then biar viewer yg wat description atas gambar tu...baru wordless...hehehe
pic ke 3 tu sebenarnya penghinaan ke atas agama islam and pyramid yg bermata 1 tu melambangkan iluminat&freemason yg selama ni menjadi the Hidden hand dalam kerejaaan dunia!!!!(teori konspirasi)

Tara Asrar (NEW) said...

Hahaha.. nak jugak.. first time nih.. cewahhh...

I knew that..yeahhh !! lotsa story i read about those ilumation.. lady gaga, one of it! huhuh

btw, thanks Kyle :)

Ratu Lissa said...

tak sanggup :(

Adrina Razali said...

I suka gambar pertama tu :) hihi

Tara Asrar (NEW) said...

@RATU LISSA : KAN? SEDIHH UH :'(

Tara Asrar (NEW) said...

@EDD : hahaha.. i'm hoping for that :')