rainbow link

Wednesday, 7 September 2016

Terbalik

Actually, masa Isnin uh, gua gi seeking job sementara, dengan Mojojo.. haha, guna court shoe naik turun STAR, MONORAIL, PUTRA.. haha azab beb.. dengan stress gaji kena hold kononnya sampai 7hb, but hari ni boleh pulak kata kena postpone sampai 9hb.. habis semua plan nak pergi Sunway Lagoon dengan nuron terbatal, nak gi hangout dengan jujus terbatal.. semua nak dikatakan terbatal laa..

Ehh, boleh plak ada satu mamat kat wicet ni update masa hari selasa tu diorg pergi sunway lagoon kat tiket tu harga RM50.. omgg batinku menjerit-jerit je.. wkwkwkwkwkw jilake.


So berbalik masa hari isnin uh, gua adalah pergi suatu tempat interview ni ke suatu tempat utk dipanggil interview ni bla bla.. so masa dah petang ni, mojojo ajak pergi Menara KL nak sangat tengok rumah terbalik.. so yeah, firstly jalan dari Dang Wangi stesen uh, mendaki ke Menara KL, jauh okay ! 


So, dah sampai uh, we all, naik mini van pelancong sebab boleh mati okay kalau gi direct kat menara.. dah laa bukit, bukit lagi! haha








Antara pic yg sempat gua upload, haha


So, ticket price masa kiteorang pergi ni, RM15.. kira okay lah.. first2, macam biasa ah, kat entrance, diorang suruh amek gambo, keluar2, sat lagi, RM50 1 set.. mmg sumpah cantik gila gambo diorang edit, ada keychain, ada frame, ada magnet gambo kiteorang.. tapi, tu ah, bajet takde :(

So, dah habis tu, we all balik ah.. hahaha 
Just harap masa balik uh, iolls and sheolls di-shortlisted kan..
Adios :D


1 comment:

Diarios said...

bawak i gi sini jugakkkk :D