rainbow link

Wednesday, 19 December 2012

KoSonG


Assalamua'laikum..




Kadang tu, kehidupan tu tak adil kan? Yang tak salah, selalu je nampak salah.. kenapa?
Kadang tu, orang yang sabar, banyak di uji dengan ujian.. tak putus- putus dengan ujian.. it's okay.. I terima je dengan hati terbuka.. kadang tu I tak kuat.. I menangis.. dalam diam..
Tak siapa yang akan pujuk.. tak siapa yang akan dengar..


Kalau I minta pendapat, I cukup pantang, orang cakap, " up to you.., terpulang.. ikut suka hati.." mmg cukup pantang..dari dulu.. Edd cukup tahu tu.. haha coz, I nak pendapat, bukan jawapan yang ada pada diri I.. karma sungguh..


Sometimes tu, sedih jugak.. kenapa selalu diperlakukan sebegitu.. kadang tu I merungut..
kenapa kehidupan I sering je macam ni sekarang.. I nak kehidupann normal I yang dulu.. happy sangat, tu.. takde lah.. but, kalau sedih, I selalu je share cerita I dengan orang yang tersayang.. but.. semua busy.. so, I terkandas kat sini.. I felt like I'm lonely, miserable..


I thought everything would be fine.. but, entahlah..
One of my bffsm selalu kata kat I, " kau jangan jadi baik sangat boleh tak? macam mana lah orang tak pijak kepala kau? blablablabla".. tadi pun dia marah2.. haha
alaa, I cakap, chill lah.. I don't know why, sifat tak sampai hati i, selalu je mengawal jiwa I.. kadang tu, I teringin jugak jadi kejam.. reti macam mana nak marah-marah orang semua tu.. but, I can't..


But, ya, I got HIM, my dearest Allah, yang tak putus-putus dengar rintihan I.. yang bagi I petunjuk untuk I sabar.. ajar I macam mana cara meredhai semua perkara.. Cuma, kadang tu, I admit,.
dengan kesibukan sesuatu perkara, banyak tiang I dah tinggal.. I jarang buat solat sunat..
I sedar semua tu.. I wiill try my best to do the best..


Just one hope, I nak everything's gonna be okay..
Berharap sangat.. I nak minta maaf kat semua orang andai I ada buat salah silap ke, apa ke.. I minta maaf.. I manusia.. I sedar.. i'M not perfect.. :')







2 comments:

Anonymous said...

banyak en brsbr :-)

Miiss Tara said...

thanks.. ni siapa ye??