rainbow link

Saturday, 1 December 2012

KehiduPan

Assalamua'laikum semua..

Like seriously dah lama tak update kan.. sampai ada yang tanya, kenapa dah lama tak update blog, tak hias blog and bla-2? then, I will answerm sorry ahh tak sempat..
huahuahua.. mana tak nya, dulu before study, before lappy terbakar, hambekk kau.. setiap hari blog ni akan berganti baju.. wkwkkwkww


Sejak dah sambung study kat KL ni, macam-2 dugaan berlaku.. sabar je, tu je yang I mampu.. nak buat macam mana kan? Tu je yang mampu..  pasrah kan ayat? memang pun..


I think, malas nak menaip panjang panjang lebar.. lagipun, siapa je nak baca blog I yang serba simple ni? wkwkw
To all plus size, there are so much way to be gorgeous.. most important thing is, be brave on whatever you wears.. ahakz ^^,



























see you & wassalam :)







2 comments:

Mohd Ideris said...

biasa ler ... x sempat nk update blog... bz kn.. haha

Atyra Pink said...

amboi.. bergaya nye :))