rainbow link

Sunday, 2 February 2014

Gi Johor balik -_-






Say hello everybodeyh :)




Since I dah merajinkan diri untuk menghapdate..
Guess what? I dah sampai and tiba masanya untuk pergi posting.. homaigadd.. 
And the damn part is, kena posting kat Skudai.. sebab atas sebab tertentu..
Hell yeah, kalau boleh, I taknak kat negeri sendiri.. I lebih memilih untuk berhijrah.. yee, bukan nak kata I ni bajet bagus or whatevahhh lah.. but, I don't know.. I suka bebas.. in a good way laa kan.. 
Hmm, I plan untuk gi merata dunia beb.. hoho Just shut the f up lah! 

Esok.. dah kena fly back ke Johor.. 
Walaupun esok, satu haprak pun I tak prepare.. Masih lagi update benda ni sambil tidak mandi lagi..
Dah lah baju uniform takde.. 
K foinee.. I know i'm quit an obesity young ladayhh.. but, it's not fair coz dah berbulan tempah then boleh terlupa my size.. ayooo.. sabar je lah.. if tak sabar, double middle finger I lontarkan.. apa? lasernya budi bahasa? hahaha.. so what? 

Daripada I merepek ke jalan yang songsang.. lebih  baik I stop.. huahuahua


Till then, Bye !~



3 comments:

Adrina Razali said...

Lawa baju! Mana u order??

Miiss Tara said...

haha.. I tempah online laa you :')

Miiss Tara said...

haha.. I tempah online laa you :')