rainbow link

Tuesday, 13 August 2013

Eid 2013

Assalamua'laikum semua..

Tak sangka. dah hari raya.. awal kan? and tak sangka blog ni dah berhabuk.. wakakaka dah lama saya tak update.. nak update blog pun dah tak reti.. karang kalau taip lebih-lebih orang terasa pulak.. kan susahh.. hati orang susah nak jaga.. hati kita, walaupun orang tak berapa nak jaga, kita je lah jaga hati sendiri kayh.. nak harapkan orang lain jaga,? puihh.. so, jagalah hati masing-masing.. Allah dah bagi masing-masing sorang satu hati kan? jagalah elok-elok.. (haa.. kan I dah merepek)


So, raya tahun ni.. alhamdulillah okay.. tapi, suasana tu baru.. lain sangat..
tapi takpe, syukur dapat merasai kenikmatan hari raya tu setelah sebulan kita berpuasa..
Nak enjoy sangat pun tak boleh (pernah ke I hidup enjoy2?huhu) , coz naik je cuti ni, ada final exam.. wish me luck guys.. :')


Before tekan publish ni, I nak selit-selitkan sikit lah gambar raya tu.. wahaha
Yaa, I'm still like before, big and fat.. except my emosi..
Now, saya semakin emotional dan jarang memendam macam dulu.. semua kalau boleh saya nak lepaskan! wahaha kejam tak kejam jahhhh! But, not too much, don't worry..





Terima kasih kerana membaca..
Tak semua yang suka kita.. 
Sekian, Wassalam~





No comments: