rainbow link

Monday, 3 October 2016

Sebab apa?

Sebenarnya,
Bukan aku taknak stay kat negeri sendiri..
Bukan sebab aku ni lupa daratan..
Bukan jugak sebab nak lari daripada tanggungjawab ke jadah ke apa..

Tapi,
Since aku dah besar ni..
Aku suka menyendiri..
Aku lebih suka diam daripada bercakap.. tak kisah laa apa ke..
Nak taip kalau sesape whatsapp pun, aku malas nak reply.. 
Bukan sebab selfish, sebabnya, aku pun tak tahu.. 
Tapi, depends ahh.. 

Aku bukan nak berlagak ke haramjadah ke apa,.
Tapi.. 
Kan aku cakap aku tak tahu!
Lelagi contains yang aku terima dok tanya aku 'Bila nak balik? Bila nak balik?'

Ye, aku bukan taknak balik.. Tapi tah ah.. 
Aku lebih selesa duduk sensorang.. Aku sebenarnya malas nak berkomunikasi!
Kalau jenjarang tu takpe lahh.. 

Memang ah nampak macam psiko.. tapi terserlah laa..


Rindu?
Siapa kata tak rindu kan..
Aku siap tampal lagi bendera Johor kat bilik..
Gambar2 family..

Tapi, entahlah..
Like aku pun tak tahu..

Bukan sebab aku ni bangang sangat tak tahu menda..
Tapi bila dah bersangkut paut dengan bab perasaan ni.. lelagi family,.
Aku jadi blurr..

Actually, diorang pun risau.. sebab aku pun ada masalah kesihatan yg boleh ah kritikal kalau once dah attack..
Tapi so far, aku boleh survive sendiri.. so far laaa.. hahahaha
Tapi kalau aku tumbang pun, aku sendiri yg tanggung.. aku diam2.. kecuali aku takde hot topic, aku cerita gak ah, tapi lepas dah sembuh! hahahahaha 

Bila aku fikir,
Biarlah aku sorang2.. dah banyak sebenarnya aku susahkan family aku since aku dari baby diorng bela aku sampailah ke dewasa ni..Tak pernah failed.. cuma for personal tu, aku failed sebab diri sendiri laaa lalai.. hahahaha Lagi2 bila aku kena attack..! perghh, paling hardcore, mama aku lah.. macam orang gila minta tolong sana sini.. 



Biarlah, bagi ruang kat adik aku pula diorg fokus..
Biarlah sekarang aku memandai2 uruskan diri aku sendiri.. cuma, bab duit tu, tipu ah kalau aku tak minta papa aku bantu sikit2 walaupun dah kerja sekarang.. hahaha!~


So, the conclusion is,
Takde pape ah..
Bye ~


2 comments:

MisDiarios said...

grommm jgn sedih sedih u kan gangsta kat salak selatan

Miiss Tara said...

wakakakakkaka.. i perlukan gangsta batu 3 shah alam datang :'(