rainbow link

Monday, 5 November 2012

Bukan Merintih

Aku ,dah lama aku tak mengarang.. Ada ke siapa kisah?
Lama dah nak meluahkan isi hati kat blog ni.. tapi takpe lah, next time... other blog...
Banyak benda yang terjadi kat Kuala Lumpur ni.. banyak kali aku dah bersabar... balik ke JB, lagi banyak dugaan yang datang... tetap bersabar lagi..
Sampai KL balik, tetap bersabar lagi...

Aku tak tahu sampai bila aku nak bersabar.. haihh... nasib nasib
Kadang-kadang tu aku mengeluh jugak... fiikirkan, apa yang akan terjadi pada masa mendatang.. puas aku fikir..
fikir fikir fikir..




Mungkin pada pandangan orang lain..
Mereka akan mentertawakan aku.. pandang sebelah mata.. kata aku bodoh... aku tak kisah.. nak kata apa, kata lahh.. siapalah aku.. aku bukan sesiapa..

Hidup kat merantau ni. kita tak boleh nak bergantung hidup kat siapa-siapa.. masing-masing ada masalah sendiri.. masing-masing ada cerita sendiri.. masing-masing dengan kawan sendiri..
senang, semua sendiri-sendiri lah.. Kesimpulannya, kita semua kena buat sendiri.. alone, and with yourself..

Bila sorang-sorang, merenung jauh kat balkoni.. aku terfikir.. masih jauh lagi perjalanan aku.. tak sangka pulak aku ada kat dunia ni dah nak mencapai 19 tahun.. namun, aku masih keliru dengan tingkah laku di sekeliling duniawi ni..

maklumlah, aku belum cukup dewasa..
tapi, jangan risau, aku akan cuba mendalami dunia ni dengan berhati-hati..
Lantak lah orang nak cakap apa..

WatlekWatpeace.. Assalamua'laikum, maaf kalau ada salah, silap dan kasar bahasa..
sememangnya, aku kalau dah berkata-kata, ayat lucah semua keluar.. fuck kan? -_-



No comments: