rainbow link

Friday, 8 June 2012

College Life

Assalamua'laikum bloggers :)


Dah lama kan I tak update blog ni? homaigaddd.. rindunya nak berblogging.. kalau dulu kala, setiap hari, ada je tak kena dengan blog ni.. sekejap tukar-tukar template lahh.. tu lahh, ni lah.. 
now, tak dapat dah sejak jadi budak kolej ni.. bukannya apa, nak kata busy, bolehh lahh.. and one more thing, my lappy :'( dah rosakkkkkk ohhh nooooooo.. 


Kehidupan I sepanjang merantau kat negeri orang ni.. macam-macam dugaan kot..
But, I'm happy with my new home.. although my new home tu.. a little bit spooky -_-
But, yahhh, I'm sure I'm brave enough.. hakhakhak


About new friends, yahhh.. they're my housemates :)
And actually, I belum start calss lagi.. 11 June ni baru start.. so, I tak banyak lagi pergaulan. hikk
So, I tak kenal sangat orang-orang kat situ.. accept him, some of his friends and my housemates :)


And, sementara tunggu kelas, I dok usha-usha subject yang akan I belajar in this short semester ni.. fuiyooo agak rumit kot.. but, I take it as positive.. because I belum try lagi.. hehe so, tak boleh nak kata apa-apa lagi lahh kan? right?


And about my housemate..
We all semua daripada negeri lain-lain.. some of them is from Kelantan, Terengganu, Melaka, Kedah, Perak, and  Negeri Sembilan :)

Fasihah  , ME , Syarifah (dah pindah) , Ika , kak Syira (dah pindah ) ,
Ira , Mira , Nadia (yang duduk )
bye :)

4 comments:

Nisa Fana said...

Good luck sayang!Semoga berjaya di dunia dan di akhirat.Amin :) <3

Kopi Adrenalin said...

wah..kawan comel2 lah...nak ngurat bolee?hehe
btw nice blog n do follow...
btw biase lah dok kolej mcm2 aktiviti kompem bz

Tara Asrar (NEW) said...

thanks nisa :)

Tara Asrar (NEW) said...

hahahha.. nak mengurat? wekk :P yup, tau takpe.. bz gilaa sangat2 right now